Nina

Jag är Nina Prenker och har jobbat som frisör i 26 år och ägare av Hår & Inspiration. Jag har alltid nya idéer och erbjuder dig allt inom hår. Mitt mål med ditt besök hos oss är att Du alltid skall känna dig nöjd. Jag brinner extra för service och att du ska känna dig trygg och nöjd. Jag älskar att inte bara se hur du ser ut utan ser till att du får ett bättre jag.

Som instruktör, bl.a för Matrix, har jag ansvarat för kurser till frisörer i branschen de senast 20 åren. Jag fortbildar mig själv kontinuerlig och de senaste åren har jag jobbat för REDKEN, gjort färg och klipp certifieringar och gått på alla deras kurser. Bara under 2013, 2014, 2015 och 2016 har jag genomfört utbildningar med Redken så som High lights & know why, Color creative, Redken speciallist programet, Session styling och Redken education academy, plus deras certifieringar. Jag jobbar också med N4, ett helt veganiskt märke. Nytt på salongen är MRsMITH som också är sulfat och parbenfritt och vegan och gluten fritt. Nu finns också I.C.O.N som är paraben och sulfatfritt och uppbyggt av proteiner.

Frisöryrket är min passion och jag försöker dela med mig av mina kunskaper. Mitt jobb är enormt kreativt och den ena dagen är inte den andra lik. För mig är Du som kund mitt fokus. Jag vill hela tiden utvecklas och slutar aldrig att älska mitt jobb som sagt jag älskar DITT HÅR. Välkommen till min hårvärld.
NINA PRENKER HÅR & INSPIRATION
KÖPMANGATAN 50, ESKILSTUNA


 
Producerat av Viaduct webbyrå