Klipp- och färgbehandlingar

Hos oss finns det varken hopplösa hår eller frisörer. Våra kärnvärden är ödmjukhet, kunskap och ambition vilket gör oss ledande i Eskilstuna - vad det gäller hår. Våra märken vi jobbar med är REDKEN, Pureology, JBH, GHD, Voluspa, Västergården, Cloud Nine,I.C.O.N, N4och MRsmith, EVO hårborstar, REUZEL, och Milkshake och Puscher.Vi har lyckats med vårt arbete när en kund blir lite rakare i ryggen och känner sig mer självsäker.
Vi säljer inte bara klippningar. Vi säljer också ökat självförtroende och välmående.
 

Övriga behandlingar

Vi erbjuder utöver klipp, färg- permanentbehandling även frans- och brynfärg, hårspabehandlingar. Vi är specialister på uppsättningar och bröllop.

ÖDMJUKHET - VI LYSSNAR ALLTID PÅ KUNDEN, GER RÅD OCH VÄGLEDNING OCH DRIVS AV ATT TILLFREDSSTÄLLA KUNDENS ÖNSKEMÅL.

Bal- och feststyling

Ett bra grundarbete är ett måste för att din frisyr ska hålla hela kvällen. Fundera kring vad för stil du önskar så beslutar vi tillsammans hur din frisyr ska utformas. Kontakta oss gärna för konsultation. 016-132880

 

Bruduppsättningar

Vid bruduppsättning gör vi gärna en konsultation då vi tillsammans, i lugn och ro, går igenom dina förväntningar och önskemål.
Vi tar vid detta tillfälle ut en bokningsavgift för det valda datumet. Det är självklart att vi vill att din dag ska vara så bra som möjligt och utan stress. Hos oss får du en skön dag i lugna händer. Vi gör din frisyr som håller hela dagen och du kan självklart boka tid för dina tärnor också.

På din dag bjuder vi på champagne med tilltugg, enskildhet i sparummet och hjälp vid påklädning.

KUNSKAP - VI DRAR NYTTA AV MÅNGA ÅRS ERFARENHET OCH FORTBILDNING INOM BRANSCHEN


NINA PRENKER HÅR & INSPIRATION
KÖPMANGATAN 50, ESKILSTUNA


 
Producerat av Viaduct webbyrå